09 februar 2006

!!!


President Sound...

Nu er det tid til en quiz. Hvorfor står undertegnede og trykker hånd med Bolivias præsident, Evo Morales? Giv et bud i Comments - og hvis du ved det, så lad være med at ødelægge legen...

(Min beklædning var i øvrigt ganske gennemtænkt. Evo Morales skabte røre - og senere mode - da han for en måned siden mødtes med Spaniens konge og en række andre statsoverhoveder iført en stribet sweater.)

FORKLARING: Sælskindsvesten, som Evo Morales er iført på billedet, afslører det hele. Jeg skulle skrive en artikel om et kulturudvekslingsprojekt mellem Grønland og Bolivia (!), og jeg fulgte delegationen nogle dage. Pludselig ringede de fra presidentpaladste og sagde, at Evo Morales ville mødes med grønlænderne (solidaritet mellem oprindelige folk stilen) og modtage deres gaver (blandt andet vesten), og jeg hang på. Da mødet var slut og Evo trykkede hånd med folk, var jeg hurtig til at få en bolivianer til at tage et billede og holdt ham fast til det var taget.

En kuriositet: Tre dage efter skulle jeg dj’e på The Lounge, og da jeg stod og spillede, dukkede Bolivias rigeste mand, Samuel Doria Medina, op. Han er blandt andet ejer af Burger King kæden i landet og stillede op som præsident mod Evo (fik tredjeflest stemmer). Han bliver kaldt Tío Rico, Joakim von And, af bolivianerne. Nu er han reggae fan.

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Simon for helvede, kan du ikke læse!? Hvis man kender forklaringen, skulle man IKKE afsløre det! Nu har du ødelagt legen for alle Gringo Stilens daglige læsere...
(Bortset fra det er det ikke helt korrekt. Evo var til ansættelsessamtale ang. stillingen i President Sound som vikar for Ronald Reggae)

08:35  
Blogger Troels said...

Hehe, sygt nok! President meets the President. Big ups. Troels

08:45  
Blogger Hr. T.H. said...

Det Troels sagde. Sejt! Fem grissebasser herfra.

12:28  
Anonymous Anonym said...

Syg stil as i would say!

09:43  
Anonymous Anonym said...

Der går rygter om at Jah Evo ønsker at afgøre næste presidentvalg ved et Giga sound clash La Paz downtown stylee. I den forbindelse skulle han lige se hvad Geertsen kunne bag pulten..

11:58  
Blogger /rune said...

Hehe. Klassisk Onkel Harald...

14:12  
Anonymous Anonym said...

Muhaha! Dagens griner, Svend!

Et opklarende spørgsmål: Var Onkel Harald seriøs?

10:42  
Anonymous Anonym said...

Hey Rune

I wish i understood danish. Didn't you meet any interesting people over there yet? Politicians for example? Who's this stinking indian guy standing next to you?

16:17  

Send en kommentar

<< Home